Kommande aktiviteter

Nyheter från Svenska Skidförbundet – Längdåkning

 • Lindberg på rullskidvärldscupen för att utvecklas som skidåkare
  på juli 16, 2024 kl. 3:47 e m

  Jonatan Lindberg, den talangfulla skidjunioren från Mora, tog ett stort steg framåt i utvecklingen genom att vinna vinterns BAUHAUS Cup. När världscupen i rullskidor drar igång imorgon onsdag finns Lindberg med i den svenska truppen för tredje sommaren i rad.

 • Truppen till säsongspremiären för världscupen i rullskidor
  på juli 11, 2024 kl. 3:42 e m

  17-20 juli startar sommarens världscupsäsong i rullskidor. Åtta svenskar stor är den trupp som nu presenteras för tävlingarna i Lettiska Madona.

 • Westberg och Sömskar vann Hejapriset åt Borås SK och IFK Umeå
  på juli 2, 2024 kl. 9:09 f m

  Svenska Spels Hejapriset delas ut vid samtliga tävlingshelger som ingår i sommarens Svenska Spel Summer Tour. I samband med SM-veckan i Västerås premierades IFK Umeå och Borås SK genom Hejaprisvinnarna Linn Sömskar och Karl-Johan Westberg som delar prissumman om 10 000 kronor med sina klubbar efter helgens framgångar.

 • Sömskar och Ersson vann sprintgulden
  på juni 29, 2024 kl. 6:18 e m

  Sprinttävlingar avslutade SM-helgen i Västerås. En rejäl knall i kvalet med 16-åringen Ville Jutterdal som segrare följdes av spännande finalomgångar.

Nyheter från Hälsinglands Skidförbund

 • Skidting – Årsmöte – Ungdomsläger
  på juli 3, 2024 kl. 10:24 f m

  Reservera lördag 28 september för deltagande på Skidting! Vi träffas på den fina anläggningen Camp Järvsö.

 • Karin Mattson om att bli invald i FIS Council
  på juni 13, 2024 kl. 11:31 f m

  Vi ställde några frågor till Svenska Skidförbundets ordförande Karin Mattsson om hennes visioner och mål som nyinvald i FIS Council. Svaren blev både intressanta och personliga.

 • Standardiserade roller i IdrottOnline – Aktiv i idrott fasas ut
  på april 17, 2024 kl. 1:32 e m

  Korrekt data är en förutsättning för att ha bra underlag till beslut. För att kvalitetssäkra den data som finns i IdrottOnline inför Riksidrottsförbundet under året ett par förändringar. Bland annat standardiseras rollerna i IdrottOnline.

 • Utbildning för föreningsledare
  på april 12, 2024 kl. 1:52 e m

  Idrottsrörelsen är en fantastisk arena som engagerar och motiverar många olika människor, unga som gamla, med olika bakgrund, drivkrafter, erfarenheter och kompetenser. Idrottens mål är att engagera så många som möjligt, så länge som möjligt, i så bra verksamhet som möjligt. Här kan du läsa om utbildningar för dig som exempelvis är styrelsemedlem i förening – som föreningsledare är du viktig!

Senaste nytt från Riksidrottsförbundet

 • Här bestämmer de unga vad de ska göra
  på juli 15, 2024 kl. 8:05 f m

  Hela sommaren pågår VGB IFs sommaraktiviteter i Tensta. Upplägget har föreningens barn och ungdomar fått bestämma. – Det bästa är att hela verksamheten bygger på delaktighet skapat av unga för unga, säger Yafet Lemessa, verksamhetsutvecklare på Riksidrottsförbundet.

 • Var du bor spelar roll för förutsättningar att idrotta
  på juni 26, 2024 kl. 3:32 e m

  Tillgång till idrottshallar är sämst i storstäder och framförallt är skillnaderna stora mellan olika kommuner. Nya kartanalyser från Riksidrottsförbundet visar potentiellt besökstryck till idrottshallar i olika kommuner.

 • SM-veckan – 147 mästare ska koras
  på juni 25, 2024 kl. 3:30 e m

  Nu är det äntligen dags för sommarens roligaste idrottsfest, SM-veckan i Västerås. Dagens stjärnor möter framtidens stjärnskott i Västerås när 147 nya svenska mästare ska koras i 28 olika idrotter.

 • Krönika: Krafttag för mer plats för idrott
  på juni 14, 2024 kl. 7:30 f m

  De investeringar i nya anläggningar och idrottsmiljöer som gjordes för 50–60 år sedan har varit avgörande för idrottsrörelsens utveckling. Ett halvt sekel senare är det många platser som är i behov av renovering och ombyggnation för att möta dagens efterfrågan.

Logo

REA PÅ SPORTKLÄDER I NONAME:s OUTLET

Ange kod 12014 för att stödja Vallsta SK och få extra rabatt.

Stöd oss via Gräsroten